top of page

Kundeservice gjennom rådgivning

 

For oss er alle kunder like viktige, og vi tar på oss alle oppdrag med like stort engasjement. Vi legger stor vekt på den personlige kontakten med våre kunder, og avtaler gjerne møter og befaringer i forkant av et byggeprosjekt. Dette er en god måte å kartlegge ulike

behov og ønsker på og vi kan da samtidig fungere som en rådgiver for våre kunder.

 

Vi prosjekterer og tegner forslag til optimale og kostnadseffektive løsninger, tar oss av byggesøknadsprosessen med alt det innebærer

av tegninger, søknader, ansvarsretter, nabovarsler mm.

 

Har du som kunde behov for et tilbud fra oss, kommer vi på befaring til deg og utarbeider forslag til løsninger og et konkret tilbud uten forpliktelser. Vi kommer også med råd og anbefalinger om øvrige momenter som vil komme senere og som har betydning for sluttresultatet. På denne måte stiller du som kunde best mulig forberedt gjennom hele byggeprosessen!

Sørumsveien 7, 2022 Gjerdrum

Sørumsveien 7, 2022 Gjerdrum

Eksisterende driftsbygning som skulle utveides i lengderetningen i begge gavler. Tilbyggene skulle ha valmet tak og det er da påkrevet med solide hjørnesøyler med tilhørende gradspærre i taket.

Pålsetvegen 125, 2847 Kolbu

Pålsetvegen 125, 2847 Kolbu

Stål er et sterkt konstruksjonsmateriale med stor fleksibilitet, store søylefrie spenn, stor styrke og nøyaktighet.

Landbruk

Landbruk

Vi har bygget store landbrukseiendommer

Industriveien 12, 2050 Jessheim

Industriveien 12, 2050 Jessheim

Våre stålbygg tilpasses hver enkelt kundes ønsker og behov og vi kan derfor levere og montere mange ulike typer vegg- og takløsninger, både uisolerte, isolerte og klargjort for senere etterisolering.

Gauterud 9, 2022 Gjerdrum

Gauterud 9, 2022 Gjerdrum

Et flott uisolert landbruksbygg med bxl= 15 x 25 meter med to gode porter med glassfelter.

Porter

Porter

I tillegg til dette kan vi tilby leveranse og montasje av alle typer dører, vinduer, porter, messaniner, etasjeskillere, trapper og rekkverk.

bottom of page