top of page

AN-Bygg a/s

 

AN-Bygg A/S har prosjektert, levert og montert alle typer stålbygg siden 2003. Kjernestaben i firmaet har siden 1991 opparbeidet en bred og solid kompetanse på dette fagområdet samt innen øvrig konstruksjonsteknikk. Vi leverer stålbygg til alle formål og vårt arbeidsfelt er hele landet. Vi holder til i Maura i Nannestad kommune på Øvre Romerike kun 15 km vest for hovedflyplassen så avstanden til våre kunder er kort i tid.

 

Vårt satsningsområde er først og fremst ferdige råbygg men vi kan også fungere som totalentreprenør gjennom hele prosessen ved hjelp av gode stabile samarbeidspartnere og underentreprenører.

 

AN-Bygg A/S produserer næringsbygg til offentlige og private kunder. Vi leverer nybygg, tilbygg og påbygg, og utfører også fasaderehabilitering på eksisterende bygg. I firmaet arbeider det en kjerne på 8-12 personer, fra bygg- og tømrermestre, montører til bygningsingeniører med fordypning i konstruksjonsfagene stål, tre og betong. AN-Bygg A/S tar på seg alle typer arbeidsoppgaver innenfor nevnte fagområder.

 

Ansatte, samarbeidspartnere og underleverandører har lang erfaring og innehar mye kunnskap og kompetanse på sine fagområder. Dette kommer deg som kunde til nytte!

 

Vi kan i dag vise til svært mange fornøyde kunder – og det finnes ikke bedre referanser enn det!

Alf Kristian Werner

905 84 165

alf-kristian@an-bygg.no

Jeg heter Alf-Kristian Werner og er daglig leder i firmaet. Min bagrunn innen byggteknsik utdannelse har jeg fra Gjøvik Ingeniørhøyskole der jeg gikk fra 1986 til og med 1991. Her gikk jeg bygg- og anleggslinjen og hadde full fordypning i konstruksjonsteknikk innen stål-, betong-, og trekonstruksjoner. I tillegg til dette har jeg ett års påbygging innen brannteknikk og skadeforebyggende arbeide.

 

 

Jeg har arbeidet som bygge- og prosjektleder i mange år tidligere. I AN-Bygg A/S har jeg allsidige og utfordrende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø. Har ansvar for kundebehandling, møter, leverandører, prosjektering og oppfølging / montasje på byggeplass.

AN Bygg - en solid partner

 

Diplomet tildeles seriøse bedrifter som har innfridd minst 3 av følgende kriterier: Økonomi, firmastruktur, bransjesammenligning og toppnotering 3 år på rad.
(Rangering fra A3 – A1, hvor A3 er høyeste rangering.)

 

Diplomet beviser bedriftens troverdighet og anerkjennelse på måten den har forvaltet verdiene i inneværende år.(Offentlige tall, bedriftens historikk og bransjeomdømme)

 

Denne bedrift er blitt vurdert og godkjent av Kredittfakta AS
Org.nummer 997 425 103
Dato 21.09.2016, oppdatert sist 21.10.2019

bottom of page