top of page

Stort stålbygg i Esvald Miljøpark Vormsund

AN-Bygg A/S bygger for AF-Gruppen på Esvald Miljøpark på Vormsund i samarebeid med Maurafirmaet Østlandske Byggpartner A/S. Forskalings- og armeringsarbeider i full gang før utstøping av gulv med forbruk 1200 kbm betong. I tillegg til dette skal det støpes vannbasseng, diverse punkter for sorteringsmaskiner samt brystning i ytterkanter. En realt stykke arbeid med grov armering.

Stålstruktur på tegnebrettet i 3D med alle detaljer. Bygget er 37,5 meter i bredde og 65 meter i lengde og har en frihøyde innvendig på 13 meter og utvendig vegghøyde på 16,5 meter. Her blir det luftig og montere men vi tar alle typer oppdrag i godt samarbeid med våre dyktige samarbeidspartnere. Selve stålmontasjen er planlagt startet opp i begynnelsen av mars da det er mye arbeid med betong og maskinuitrustning som skal montere først inne på gulvet.

Nyeste saker
Følg oss 
  • Facebook Classic
bottom of page